top of page

Veggedyrsøk

Vår metode for å søke etter veggedyr med hund er både effektiv og presis.

image0000001 2.JPG

Finner ett veggedyr

Ved å utnytte hundens eksepsjonelle luktesans, leder våre spesialtrente tjenestehunder oss gjennom grundige inspeksjoner av boliger og lokaler. Disse hundene er trent til å oppdage selv ett enkelt veggedyr, noe som gjør dem til uvurderlige ressurser i vår kamp mot denne plagsomme pesten.

Screenshot 2024-02-12 at 19.50.42.png

Nesen som verktøy

Med sin unike evne til å kjenne lukten av veggedyr og deres egg, kan våre hunder nøyaktig identifisere områder som krever behandling. Denne ikke-invasive tilnærmingen gjør at vi kan handle raskt og nøyaktig for å eliminere problemet, samtidig som vi reduserer behovet for omfattende og kostbare inspeksjoner.

Vida.jpg

Miljø & sikkerhet

Hundesøk etter veggedyr er ikke bare svært effektiv, men også skånsom for miljøet og trygg for mennesker og dyr. Ved å stole på våre tjenestehunder, kan du være trygg på at du får en grundig og pålitelig inspeksjon som legger grunnlaget for en effektiv løsning på veggedyrsproblemet ditt.

Info om veggedyr

Veggedyr, også kjent som Cimex lectularius, har blitt et stadig mer vanlig og plagsomt problem i hjem over hele verden. Disse små, blodsugende skapningene kan forårsake stor ubehag for de som er vertskap for dem, og bekjempelsen av dem kan være en utfordrende oppgave. I denne artikkelen vil vi se nærmere på veggedyr, inkludert hvor lenge de kan overleve uten mat, hva de lever av, hvordan deres bitt medfører kløe og ubehag, hvordan man kan oppdage dem med hund, og til slutt, hvordan man kan bli kvitt dem.

Hvor lenge lever veggedyr uten mat?

Veggedyr er kjent for sin overlevelsesdyktighet og evne til å overleve lange perioder uten mat. Ifølge eksperter kan veggedyr leve i opptil 6-12 måneder uten et eneste måltid. Dette gjør dem ekstremt utholdende skapninger og kompliserer bekjempelsesprosessen, da de kan gjemme seg i små sprekker og skjulesteder i hjemmet over lange perioder.

Hvordan finne veggedyr med hund?

Vi har spesialtrente hunder til å oppdage veggedyr. Disse hundene bruker sin ekstremt gode luktesans til å oppdage ett enkelt veggedyr. Ved å bruke en våre hunder, kan man raskt og nøyaktig lokalisere områder hvor veggedyr gjemmer seg, og dermed sette i gang effektive tiltak for å bli kvitt dem.

 Hva lever veggedyr av?

Veggedyr lever av blod, og deres viktigste vert er mennesker. De er nattaktive skapninger som gjemmer seg i sprekker og hulrom i løpet av dagen og kommer ut om natten for å mate seg på menneskelig blod. De kan også leve av dyreblod hvis menneskelig blod ikke er tilgjengelig.

Hvordan medfører et bitt av veggedyr kløe og ubehag?

Et bitt fra veggedyr kan forårsake kløe, irritasjon og ubehag hos mennesker. Når veggedyret biter, injiserer det en liten mengde spytt i såret for å forhindre at blodet koagulerer mens det suger blodet. Dette spyttet inneholder stoffer som kan forårsake en allergisk reaksjon hos noen mennesker, noe som resulterer i kløe, rødhet og hevelse rundt bittstedet.

HVORDAN BLI KVITT VEGGEDYR

Å bli kvitt veggedyr kan være en utfordrende oppgave, men det er flere metoder du kan prøve. En kombinasjon av grundig rengjøring, bruk av kjemiske midler og til og med frysing kan være effektivt.

bottom of page