top of page

Søk etter rotter

Vår spesialiserte tilnærming til å bekjempe rotteproblemer i lokaler som dagligvarebutikker, restauranter og lignende, er å benytte tjenestehunder for søk og identifisering. Rotter er ofte et vedvarende problem i slike lokaler på grunn av tilgangen til mat og varme, og deres tilstedeværelse kan true både hygiene og omdømme.
Sweet Dog

Rottehunder

Vi har to søkshunder på rotter. Disse er av typen Dansk-svensk gårdshund er avlet opp for å blant annet å fange rotter på gårder. Ved å benytte hundens naturlige instinkter, elsker de å gå på jobb og gir seg ikke før rotteproblemet er løst.

Wall Demolition

Bak veggen?

Våre tjenestehunder er trent til å oppdage selv de minste spor av rotteaktivitet. Med deres overlegne luktesans kan de nøye inspisere områder som ellers kan være vanskelig tilgjengelige for mennesker, inkludert bak vegger, under gulv og i skjulte hulrom.

Screenshot 2024-02-12 at 21.35.38.png

Miljø & sikkerhet

Søk med hund er skånsomt for miljøet og trygt for mennesker og andre dyr. Ved å bruke tjenestehunder for å identifisere rotteproblemer, kan vi handle raskt og nøyaktig for å implementere tiltak for å fjerne dem og forebygge fremtidig infestasjon.

bottom of page